Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este acuzat de tentativă la omor calificat. Conform procurorilor, în seara zilei de 17 februarie 2011, nepotul lui Bercea Mondial, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, se afla împreună cu alte persoane într-un bar situat într-un imobil proprietatea inculpatului Anghel Sandu, din localitatea Drăgăneşti Olt.
Pe fondul unor relaţii conflictuale mai vechi cu familia Lui Mercedes, Bercea Mondial, înarmat cu un cuţit şi cu un topor, şi însoţit de fiul său, Florin Anghel, zis „Ambasador”, s-a deplasat la localul respectiv şi în urma unor altercaţii verbale între aceştia, Bercea Mondial l-a tăiat pe Mercedes în zona toracică. La intrarea în bar, Bercea Mondial a început să lovească cu toporul în mobilier şi să înjure. Ulterior, Bercea Mondial a fost de negăsit, fiind prin a doua zi în Capitală, la un membru al clanului Duduienilor. Bercea a susţinut că nepotul său a fost înjughiat de fiul său, Ambasador, în vârstă de 17 ani.
Bereca Mondial: „Românca de la bar să declare că Ambasador l-a tăiat”
A doua zi după comiterea tentativei de omor, Bercea Mondial a luat legătura cu soţia sa Anghel Fănica zisă „Stela”, pentru a-i da indicaţii cum să-l scape de anchetă >>> convorbirea telefonica ,aici  sursa Adevarul.ro

Cititi si...