Bianca a scos şi ultimul As din mânecă: şi-a vopsit părul, roşcat. Motivul: Bote are atracţie mare  la roşcate. Vedeta a făcut  această schimbare deoarece se află în vacanţă, deoarece Capatos i-a impus ca la emisiune să fie blondă.

Intrată  în vacanţă, asistenta lui Capatos şi-a revopsit părul roşcat, culoare pe care a mai avut-o înainte să se cupleze cu Bote.

Astfel, există toate şansele ca Bianca să fi apelat la acest artificiu de imagine în speranţa că va reuşi să-i stârnească atenţia fostului iubit.

Drăguşanu şi-a permis luxul de a-şi schimba culoarea părului acum, că se află în vacanţă, căci contractul de la Antena 1 este unul cu adevărat riguros.

Una dintre clauze e aceea de a-şi păstra părul blond şi, deşi pentru unii poate părea o glumă, producătorii ţin foarte mult la acest aspect.

Manechinul Bianca Drăguşanu, mai scump de 15 ori faţă de anul trecut

Relaţia cu Bote i-a crescut Biancăi atât de mult notorietatea, încât ea se „bate” cu Moni pentru titulatura de „cel mai scump manechin”.

Dacă, anul trecut, Bianca lua 100 de euro pentru o prezentare, în prezent aceasta reuşeşte performanţa  să ceară chiar şi 1.500 de euro, pentru a defila în lenjerie intimă.

Andrei Popescu

Cititi si...