“Am vorbit cu Traian Băsescu la eliberarea din puşcărie şi am spus ceva bancuri, am vorbit prin telefon. Eu i-am spus: ‘la telefon viitorul preşedinte’, el a zis ‘eu sunt actualul’, a declarat  patronul OTV, adăugând că  dacă ar fi preşedinte atunci l-ar pune pe Mircea Badea prim-ministru.

Mogulul postului de televiziune OTV mai  relatează faptul că a vorbit “de la preşedinte la viitor preşedinte” cu actualul lider de la Cotroceni.

Am vorbit cu Traian Băsescu la eliberarea din puşcărie şi am spus ceva bancuri, am vorbit prin telefon. Eu i-am spus: ‘la telefon viitorul preşedinte’, el a zis ‘eu sunt actualul’, i-am spus când facem predarea-primirea o facem acum sau mai aşteptăm până în 2014 şi el a zis să ştii că pregătesc detaşamentul de gardă, să ştii că e pregătit oricând, dar mai vedem”.

Prima mutare a lui Diaconescu, dacă ar fi ales preşedinte ar fi  punerea ca prim-ministru a realizatorului emisinii “In gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea.

“Pe Mircea Badea aş vrea să îl pun prim ministru, cel puţin”, a spus acesta într-o intervenţie telefonică la Antena 2.

Traian Băsescu i-a spus că realizatorul TV ar avea şanse să îi ia locul la Cotroceni, cu o singură condiţie, ca alegerile să fie peste o săptămână. “Băsescu mi-a spus că aş avea o şansă dacă ar fi alegeri prezidenţiale peste o săptămână”, a precizat DD.

“Când am fost în puşcărie nu m-a sunat nimeni, când am fost eliberat au sunat telefoanele ca dracii! Nu m-am supărat, sunt multe persoane care se delimitează de tine atunci când eşti la pământ“, a mai spus Dan Diaconescu la “Răi da buni”.

Marinela Popa

Cititi si...