Startul evenimentului maraton s-a dat in data de 4 martie la Cluj-Napoca in sala cinematografului Florin Piersic, in 5 martie la Bistrita in sala cinematografului Dacia, iar in 6 martie la Targu Mures. Programul concertelor se va extind pe durata a cel putin sase luni in locatiile mai importane a judetelor Cluj, Mures si Bistrita Nasaud.
Invitati la turneul „ FAJA SLAGER BULIK „ sunt artisti, cantareti, interpreti de muzica de petrecere, trupe celebre de rock, personalitati mondene si formatiile cele mai cunoscute din Ungaria anilor ’80-’90.
Uvertura primului spectacolului „ FAJA SLAGER BULIK „ a fost marcata de interpretul cel mai de seama al slagarelor maghiare: Bunyós Pityu (foto 1 ) . Simpaticul Istvan Szikora (numele adevarat), azi renumit cantaret a fost campion la box si finalist impotriva lui Lennox Lewis la CM de box amator din 1987. Este singurul boxer european care a avut ocazia sa lupte in ring impotriva gigantilor Lennox Lewis si Mike Tyson in 1984. Dorinta lui din totdeauna a fost sa participe la evenimente umanitare si dupa incheierea carierei sportive sa ajunga un renumit cantaret de slagare. Din anul 1991 a devenit faimos in Ungaria ca si cantaret folosind numele de scena sus amintit.
Inainte de spectacolul extraordinar al lui Bunyós, din cadrul primului weekend cu „ FAJA SLAGER BULIK „ atmosfera a fost incinsa si voia buna asigurata de interpretul formidabil Kaczor Feri ( foto 2 ), care prin vocea sa extraordinara a cucerit inimile doamnelor si domnisoarelor, de sexi diva Erdohegyi Brigitta ( foto 3 ) si formatia Cairo ( foto 4 ) , una din cele mai in voga trupe din Ungaria. Concertul de aproape patru ore a fost un adevarat succes si „publicul din Ardeal este un public formidabil” – cum a marturisit fostul boxer, care tocmai in ziua cand a urcat pe scena din Bistrita isi sarbatorea ziua de nastere. Publicul i-a daruit aplauzeaproape interminabile, iar organizatorii au facut cadou o plosca cu traditionala tuica bistriteana.>>> Sursa  Goldengate-ro.com

Cititi si...