Aceasta este acum prietena lui Ilie Năstase. Cei doi au fost văzuţi  o zi întreagă  în cluburile şi restaurantele luxoase din Timişoara. Fosta divă Playboy este căsătorită cu un interlop binecunoscut din Timişoara numit Ovidiu Torj.Impreună au o fetiţă. Legal, în instanţă, Sfăt şi soţul ei tărăgănează despărţirea.

În acest timp Ilie Năstase este hărţuit cu telefoane şi urmărit de fostul soţ al femeii, Ovidiu Torj. Foarte cunoscut şi temut în lumea interlopă din Timişoara, personaj cu antecedente penale, Torj îi urmăreşte pe Brighite Sfăt şi pe Ilie Năstase prin toată Timişoara. Năstase a fost nevoit să meargă deja şi la Poliţie, acesta luând decizia de a se implica personal pentru a o ajuta pe Sfăt.


Fetiţa este mărul discordiei între cei doi

Diva Playboy a cerut divorţul pentru a treia oară, însă pentru că nu s-a prezentat la proces, magistraţii au hotărât zilele trecute să suspende cauza. În timp ce fotomodelul  pretinde că fiica ei e ţinută abuziv de Torj la domiciliul buncii, soţul ei spune că Brigitte nu s-a ocupat de îngrijirea copilului niciodată şi e dezinteresată de situaţia

Cititi si...