Aceasta  vorbeşte despre perioada în care obişnuia să consume substanţe anabolizante, motivându-şi gestul prin dorinţa de a se răzvrăti împotriva părinţilor. Tot ei însă, au fost cei care au motivat-o să şi renunţe la acest obicei.

“Nu prea îmi place să vorbesc despre asta, dar am consumat droguri în adolescenţă. Motivul pentru care nu vreau să vorbesc este că nu aş vrea ca altcineva să îmi calce pe urme.”A fost o fată din clasa de mijloc, tare revoltătoare şi a descoperit toate aceste aspecte diferite ale vieţii. Tatăl a fost printre cei mai deseama susţinător în acea perioadă,el readucând-o pe linia de plutire,

 

Asta m-a cam şocat pentru că, deşi voiam să fiu o rebelă, părinţii sunt cei pe care îi respect mai presus de orice pe lumea asta. Nu am vrut să pierd respectul tatălui meu, aşa că m-am oprit”, a povestit artista.


Tânăra  a ţinut să precizeze şi faptul că în calitate de artistă este “imorală şi sălbatică”, dar ca persoană, are un “cod moral puternic”.

“Acum mă simt vinovată pentru clipele prin care au trecut părinţii mei când eram adolescentă. Acum ei sunt mândri de mine, dar asta nu s-ar fi întâmplat dacă nu îi ascultam şi dacă nu le ceream iertare. Este important să îţi asumi greşelile, pentru ca apoi meritele să-ţi fie recunoscute“, a mai spus GaGa.

Andi Sârbu

Cititi si...