Cântăreaţa a decedat în această dimineaţă, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Soţul Mădălinei Manole a găsit un mesaj de adio pe telefon său în care solista scria că îi pare rău pentru gestul său. Familia nu vrea să facă public întreg conţinutul sms-ului. Artista a luat o supradoză de medicamente şi nu există suspiciuni de omor, spun poliţiştii.

Mesajul de adio a fost trimis azi-noapte la ora 2.00 şi descoperit abia în această dimineaţă de soţul Mădălinei Manole. Din surse citate de ProTv, artista ar mai fi încercat să se sinucidă şi în urmă cu câteva zile.

Azi, Mădălina Manole ar fi împlinit 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de numai un an. Recent, artista a fost internată în spital chiar în ziua în care urma să-şi lanseze noul album. S-a spus atunci că ar fi avut probleme cardiace. Cântăreaţa, a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul artistei, Mircea Petru, spunând că artistei i s-a făcut rău.

Cea mai propiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardioprespiratior, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare, iar apoi fiind chemat medicul, care a ajuns în trei minute. Lângă artistă s-a găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă.

Andrei Popescu

Cititi si...