Jackie Hoffman, actriţă americană în vârstă de 49 de ani, se bucură de un imens succes pe internet, graţie parodiei pe care a facut-o în  ultimul videoclip al controversatei cântăreţe americane Lady Gaga.

Aceasta  o imita perfect pe Gaga in inregistrarea cu pricina, unde Jackie joaca rolul de “Mamaia Gaga”, videoclipul numindu-se “Old Lady Gaga”. In filmuletul regizat de Jake Wilson, un apropiat al actritei americane, “Mamaia Gaga” poarta proteza dentara si are lipite de costumatia de scena, pe sfarcuri, doua tuburi cu adeziv pentru fixarea acesteia.

Bunicuţa Gaga, care poarta budigai  are pielea lăsată si este plină de riduri, este asaltată de tineri dansatori la bustul gol şi se miscă cot la cot cu aceştia.

Lady Gaga se bucură de foarte mare succes, oriunde merge, si am vrut să le oferim fanilor, drept glumă, o imagine a idolului lor aşa cum credem noi că va arăta la 50 de ani. Sper din tot sufletul ca Gaga să nu se simtă ofensată, ci să ia gestul nostru exact aşa cum e: o parodie care să-i facă pe oameni să râda cu gura pâna la urechi”, a explicat actriţa.

Înregistrarea a făcut şi face în continuare  furori pe web, fiind vizualizata de aproximativ  1,2 milioane de internauti.

Sebastian Popa

Cititi si...