“E dezamăgire mare, ne-am propus victoria şi am ratat ocazii mari. A fost un penalti inventat, nu poţi da 11 metri la o asemenea fază banală. Practic, penaltiul l-a dat asistentul. Nu ştiu, n-avem voie să urcăm mai sus? Ce le-oi fi făcut la arbitri?”, a spus Adrian Porumboiu.

La rândul său, antrenorul secund al echipei FC Vaslui, Dorin Zotincă, a precizat că formaţia sa a pierdut două puncte. “A fost un meci frumos şi interesant, dar în care noi am pierdut două puncte. Ne-am creat destule ocazii, dar nu am marcat decât o dată. A fost apoi acea fază ciudată a penaltiului, care eu cred că nu a fost şi s-a terminat egal. Gloria este o echipă bună, dar nu ne gândeam decât la victorie, care ar fi fost foarte importantă”, a spus tehnicianul.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Gloria, Nicolae Manea, a precizat că formaţia sa a obţinut un punct “prin muncă şi dăruire”. “Am avut absenţe notabile în primul 11, dar cei care i-au înlocuit şi-au făcut datoria cu prisosinţă şi am obţinut un rezultat bun. Acest punct a fost obţinut prin muncă şi dăruire. Este bine că nu am pierdut. Orice punct câştigat ne îndepărtează de zona fierbinte. La pauză le-am spus băieţilor că este păcat să pierdem acest joc, fiindcă nu au fost cu nimic mai buni ca noi. I-am surprins pe adversari prin angajament şi presing. Eu zic că a fost penalti clar, dar nu ştiu dacă a fost ofsaid la golul lui Keita”, a spus Manea. >>> Sursa Mediafax

Cititi si...