Edmond Tălmăcean nu e doar un politician care se dă în spectacol pe televiziuni atunci când dansează precum Michael Jackson sau Fred Astaire si se ceartă cu adversarii politici ci şi un om strângător. Si a strans binisor ! O dovedeşte declaraţia sa de avere depusă în calitate de consilier local la Sectorul 2 din Capitală.

Potrivit documentului, Tălmăcean deţine un teren de circa 800 de metri în Bucureşti, o casă de locuit în acelaşi oraş şi o casă de vacanţă la mare, la Neptun. În garajele familiei Tălmăcean se află două automobile Mercedes. Totodată Edmond Tălmăcean deţine şi o colecţie de bijuterii şi obiecte de artă cu o valoare mai mare de 50.000 de euro.

În conturi, familia Tălmăcean are circa 40.000 de euro, dar consilierul este şi acţionar la o societate comercială, acolo unde deţine jumătate din acţiuni, în valoare de 700.000 de lei.

Tălmăcean este director la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti, de unde a câştigat în 2009, 42.000 de lei, în timp ce soţia sa este administrator la firma familiei. Sursa :  www.realitatea.net

Cititi si...