Este bine ştiut faptul că vedetele cer sume colosale pentru a defila cu chiloţii la vedere.  Fotoreporterii sunt mai totdeauna pe fază şi le surprind de multe ori cu lenjeria la vedere, gratis! Mai zilele trecute sexoasa Gina Pistol a fost “surprinsă” în off-said.

Mereu atentă la poziţia trupului, Gina Pistol a „comis-o” joi seara, la Gala Premiilor FHM. În ciuda eforturilor de a-şi acoperi zona intimă, în timp ce stătea pe scaun, fotoreporterul i-a surprins Ginei, în toată splendoarea, bikinii albi.


Fetele venite la astfel de gale sunt perfect  conştiente că pot fi prinse în off-side şi de aceea  nu-şi aleg niciodată chiloţi de culoarea pielii, pentru a nu fi bănuite că umblă fără, precum italiencele.

Campioană la acest  capitolul „chiloţi la vedere” este nimeni alta decât Monica Columbeanu, care a fost prinsă în această postură de nenumărate ori, urmată îndeaproape de Bianca lui Bote căreia îi e imposibil să-şi ţină sub control rochiţele.

Moni, în ofsaid

Monica s-a îmbrăcat special cu o rochie mai lungă, pentru a nu fi prinsă în ofsaid, dar poziţia trupului a trădat-o, astfel că i s-au văzut chiloţii în totalitate.

Bianca excită bărbaţii

Bianca Drăguşanu poartă numai fuste de-o palmă, spre marea bucurie a bărbaţilor aflaţi în club.

Natalia nu pare deloc stresată că i se văd bikinii

Natalia Mateuţ nu pare deranjată să-şi arate lenjeria intimă în public, ea fiind surprinsă de două ori de fotoreporteri! cu chiloţii la vedere.

Roxana, surprinsă în culise

Un singur moment de neatenţie, în culisele unei prezentări de modă a fost de-ajuns ca Roxana Dobre să fie surprinsă cu lenjeria intimă la vedere.

Oana nu te mai ferii!

Si bineînţeles, nelipsita Oana Roman care pe unde se  duce, afişează cam tot ce se poate.


Andreea Popescu

Cititi si...